royal_lankhorst Lankhorst Ropes, Dugogodišnji partneri tvrtke Lankhorst iz Nizozemske, svjetski poznatog proizvođača konopa, priveznica (poliester, najlon ,manila) kao i čelične užadi..

schat_harding Palfinger Marine, Norway Vodeći svjetski  proizvođač opreme za spašavanje na brodovima (čamci i sohe).

van_der_velden Van der Velden® Proizvođač i isporučitelj brodskih kormila i sistema za upravljanje.

shanghai_marine_crankshaft Shanghai marine crankshaft corp. China, Tvrtka u sastavu Shanghai heavy machinery plant.
Novi proizvođač koljeničastih osovina za brodske motore, ali s tedencijom razvoja u najveću svjetsku tvornicu koljeničastih osovina

china_shipbuidling_industry_corp China Shipbuilding Trading Co., Ltd. (CSTC), China Partneri proizvođača brodske opreme koji su u sastavu kineske brodograđevne industrije. Oprema: brodska oprema i materijalivictor_marine Victor Marine, Engleski proizvođač brodskih separatora, prijenosnih ventilatora, perači tankova i perači palube.

psm PSM, UK, Specijalizirana tvrtka  u proizvodnji, dizajnu specijalnih uređaja za mjerenje razine tekućina u tankovima.

kang_li KANG LI FAR EAST PTE LTD je stručnjak za proizvodnju i opskrbu pomorskih aparata za kuhanje i kuhinju. U njihovoj ponudi su opreme za pripremu, kuhanje, prženje, pečenje, hlađenje, komplementarni, kružno pranje, perilice rublja i inox namještaj.

mmg MECKLENBURGER METALLGUSS – MMG MMG je svjetski lider i najbolji svjetski proizvođač propelera za sve kategorije i veličine broda. MMG jamči pouzdanost, visoku kvalitetu i brzu isporuku. Moto MMG-a – savršenstvo za posljednji GRAM