Brodska oprema – Naval Agent d.o.o.

8-2009MMG3“Naval agent” d.o.o. Rijeka osnovao je Josip Rupčić godine 2006. Premda je to nova tvrtka, ona je ustvari izrasla iz prethodne tvrtke Josipa Rupčića – “Naval commerce” d.o.o. koja kao dobavljač radi sa brodograđevnom industrijom dugi niz godina.
Nova tvrtka “Naval agent” d.o.o. ima novi koncept razvoja poslovanja u kojem je naglašena vizija razvoja i rada na globalnom tržištu, i to ne samo u brodograđevnoj industriji nego i u drugim granama kao što su industrijska oprema, te električni i elektronski uređaji, sklopovi i drugi različiti proizvodi. “Naval agent” d.o.o. u mnogome je fokusiran na tržište Kine zahvaljujući dobrim već postojećim poslovnim odnosima sa kineskim proizvođačima i trgovačkim tvrtkama.

“Naval agent” d.o.o. u neprestanom je traženju još boljih pogodnosti i potencijala sa Kinom, a također je partner mnogih poznatih kompanija u Aziji i Evropi. Zajednički sa njima kombinira dublje razumijevanje lokalnih tržišta, te uz specijalnosti svojih partnera jača i unapređuje pouzdanost i kvalitetu svoga rada sve u cilju zadovoljstva svojih kupaca i komitenata.
“Naval agent” d.o.o. konstantno opskrbljuje lokalne i međunarodne kupce, te je dokazao svoje sposobnosti da osigura veliki broj proizvoda svojim kupcima i to pouzdane kvalitete sa zahtjevanim rokovima isporuke.

Vjerujte u nas kao Vašeg pouzdanog partnera